Idee Kids

YouTubekamp

Surf je elke dag naar YouTube om de nieuwe filmpjes te bekijken of droom je ervan een eigen TV-kanaal op te starten? Tijdens ons YouTube kamp krijg je een heleboel tips om je eigen kanaal uit de grond te stampen. Je leert hoe je moet filmen, regisseren en monteren. Na deze week ken je alle geheimen van YouTube en kan jouw kanaal gelanceerd worden! Je maakt jouw eerste filmpjes, traint je skills met de beste professionals en bovendien ontmoet je een echte YouTube-beroemdheid. Maak je maar klaar om een échte YouTube-ster te worden.

I.s.m. Yourin

Alle kampen starten op zondagavond en duren tot vrijdagavond. Ouders voeren en halen hun kind zelf naar en van de kamplocatie.

Voor wie?

Voor alle kinderen van 10 tot 12 jaar

Waar?

Cadzandië! Een prachtig Idee kidsdomein, in het midden van een natuurgebied in de duinpolders op 4 km van zee. In Cadzandië zijn er ontelbare hoekjes om kampen op te bouwen en je vindt er grote klimbomen en wijde grasvelden om eindeloos te ravotten. 's Avonds ontspannen we aan het kampvuur met verhalen en gaan we sterrenkijken en -dromen. Bijzondere activiteiten, (h)eerlijke gezonde maaltijden en een goede nachtrust zorgen voor een onvergetelijke week!

Vierhonderdpolderdijk 10. 4506 Hl Cadzand, Nederland
www.cadzandie.be

Bekijk hier het filmpje van Cadzandië!