Idee Kids

Plaisir à la plage

Bonjour, tout le monde! Un, deux, trois ... et c'est parti! Een week lang gaan we spelen met de Franse taal: vliegeren op het strand, uitdagingen aangaan waarin onze oriëntatie en behendigheid op de proef worden gesteld, haaientanden opgraven en skimboarden. Zand tussen je tenen verzekerd na een week vol plaisir à la plage. À bientôt!

Verplaatsingen op de openbare weg gebeuren per fiets. Het is dus aangeraden je eigen fiets mee te brengen. 

Alle kampen starten op zondagavond en duren tot vrijdagavond. Ouders voeren en halen hun kind zelf naar en van de kamplocatie.

Voor wie?

Voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar

Beginners (2 ste tot 4 de leerjaar): voor wie nog nooit Frans op school had is de formule een vrolijke, speelse initiatie. 
Gevorderden (5de en 6 de leerjaar): deelnemers die al een woordje Frans geleerd hebben bekwamen zich vooral in vlotheid.

Prijs?

345 €

Waar?

Cadzandië! Een prachtig Idee kidsdomein, in het midden van een natuurgebied in de duinpolders op 4 km van zee. In Cadzandië zijn er ontelbare hoekjes om kampen op te bouwen en je vindt er grote klimbomen en wijde grasvelden om eindeloos te ravotten. ' s Avonds ontspannen we aan het kampvuur met verhalen en gaan we sterrenkijken en -dromen. Bijzondere activiteiten, (h)eerlijke gezonde maaltijden en een goede nachtrust zorgen voor een onvergetelijke week!

Vierhonderdpolderdijk 10. 4506 Hl Cadzand, Nederland
www.cadzandie.be

Bekijk hier het filmpje van Cadzandië!